Skip to main content

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten. Hierdoor is het verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets

Familie

Bellewaerde Aquapark is altijd een spetterend avontuur voor jong en oud. Kom tot rust in een oase van groen, vol echte bomen en planten, en glij van de ene waterattractie naar de andere!

Spetterplezier

voor alle leeftijden

Kinderen van alle leeftijden gaan op ontdekking in Junior Explorer, een interactieve expeditieboot die omringd is door tal van leuke watereffecten. Ook de Aqua Tower, een speelzone met reuzegrote kantelende emmers, zorgt ongetwijfeld voor heel wat spetterplezier. En de allerkleinsten, die halen hun hartje op in Bambino Beach, een peuterbad en speelzone op hun maat. 


Jungle Expedition voert dan weer kinderen én hun ouders op zachte golven doorheen het volledige park. Leuke tussenstops onderweg: Secret Cave, een klimmuur, een exotisch aquarium en tal van watereffecten.

Even nood aan ontspanning? 

Ook dat kan perfect in Bellewaerde Aquapark. Ouders kunnen relaxen in de vele strandstoelen of in de wellnesszone, met sauna en jacuzzi. Op warme zomerdagen kan je ook buiten heerlijk genieten op de ligweide in de prachtige tuin.

Maar de grootste eyecatchers van Bellewaerde Aquapark blijven toch de twee unieke glijbanen ‘Splash Clash’ en ‘Aquaventure’. Lees hier alles over deze glijbanen en ontdek ze binnenkort zelf!  

Contact form