Skip to main content

In overeenstemming met de verschillende aangekondigde maatregelen ter bestrijding van het Coronavirus sluit Bellewaerde Aquapark de deuren tot een nader te bepalen datum. De verkoop wordt gestaakt tot er meer duidelijkheid is op de situatie.

Menu
Tickets

Restaurants

Van al die spetterende avonturen in Bellewaerde Aquapark krijg je natuurlijk honger!

Gelukkig vind je in het aquapark meer dan genoeg lekkers om je honger te kunnen stillen.

Zo smul je in het Garden Café van lekkere frietjes en hamburgers, maar evengoed van een fris slaatje of een verse pasta. Tussendoor kan je hier ook altijd terecht voor een ijsje of een slush ice.

Schijnt de zon? Dan openen we het buitenterras, zodat je kan relaxen in het mooie weer. 

Wie liever niet nat wordt of wie na heel wat spetterplezier een knorrende maag krijgt, kan uitgebreid gaan dineren in Aqua Bistro. Bestel een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje terwijl je geniet van een fantastisch uitzicht op het volledige aquapark.

Op de kaart van Aqua Bistro vind je de lekkerste klassiekers. Zo heb je keuze uit onder andere carpaccio of kaaskroketjes voor het voorgerecht en smul je daarna van een goede steak, balletjes in tomatensaus of vol-au-vent. Ook smeuïge dessertjes zijn in overvloed te verkrijgen.

In de namiddag dient Aqua Bistro ook als tearoom en serveren we pannenkoeken, ijscoupes en een uitgebreid dessertassortiment. Aan tafel! 

Contact form