Skip to main content

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten. Hierdoor is het verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Aquafort abonnés

Informatie voor abonnees

Bereid je bezoek voor

Voluit voor avontuur

Quality time voor jong en oud? Welkom in Bellewaerde! Om jouw bezoek zo goed mogelijk voor te bereiden, kan je hierover meer informatie terugvinden over de compensatie voor je abonnement en hoe je jouw bezoek kunt reserveren.

Als trouwe abonnementshouder heb je de afgelopen weken jammergenoeg niet kunnen genieten van een bezoek aan Bellewaerde. Om dit te compenseren, wordt jouw abonnement automatisch verlengd met het aantal openingsdagen dat Bellewaerde was gesloten, binnen de geldigheidsperiode van jouw abonnement.

Hoe wordt de verlenging exact toegepast?

Het abonnement wordt verlengd met het aantal openingsdagen dat Bellewaerde gesloten was, vanaf 14 maart 2020.

Indien jouw abonnement tijdens de sluitingsperiode verviel, zullen deze sluitingsdagen bijgeteld worden vanaf de dag dat Bellewaerde terug opent (1 juli 2020). Als jouw abonnement nog geldig is tot na de heropeningsdatum, dan wordt het aantal sluitingsdagen bijgeteld vanaf de vervaldatum van jouw abonnement.

Wat moet ik doen om mijn verlenging te krijgen?

De verlenging gebeurt volledig automatisch. Van zodra de verlenging is uitgevoerd, ontvang je een mail met het aantal dagen waarmee jouw abonnement is verlengd alsook de nieuwe geldigheidsdatum.  

Is de verlenging ook geldig voor mijn Parking Pass?

Ja, de verlenging wordt op dezelfde manier automatisch toegepast.

Bezoek Bellewaerde Aquapark met jouw abonnement

Vanaf 1 juli opent Bellewaerde Aquapark opnieuw de deuren. We zijn verheugd om jou als trouwe abonnementshouder terug te mogen verwelkomen.

Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen, wordt er een beperkt aantal bezoekers per dag toegelaten. Hierdoor is het verplicht om op voorhand online jouw bezoek te reserveren. Ook als je een abonnement hebt.

Iedere dag hebben we ruime capaciteit voor abonnementshouders beschikbaar. Met je abonnementsnummer kun je één keer per dag één ticket bestellen. Uiteraard kan het zijn dat jouw gewenste dag van bezoek reeds volzet is wegens beperkte capaciteit.

Voordelen van jouw abonnement

Op vertoon van jouw abonnement, krijg je nog steeds 10% korting in de restaurants Aqua Bistro en Garden Café en de souvenirwinkel van Bellewaerde Aquapark.

MAATREGELEN VOOR EEN VEILIG BEZOEK

Bellewaerde Aquapark heeft alle nodige maatregelen getroffen, gebaseerd op de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad, om jouw bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen.

VRAGEN OVER DE HEROPENING?

Heb je vragen over jouw bezoek en de maatregelen in het park? Raadpleeg dan de veelgestelde vragen!

Veelgestelde vragen

RESERVEER JOUW BEZOEK

Bellewaerde Aquapark opent vanaf 1 juli de deuren! Om de veiligheid te garanderen, worden er een beperkt aantal bezoekers per dag toegelaten. Hierdoor is het verplicht om op voorhand jouw ticket te reserveren.

Meer over tickets

MAATREGELEN VOOR EEN VEILIG BEZOEK

VRAGEN OVER DE HEROPENING?

RESERVEER JOUW BEZOEK