Skip to main content

Om de veiligheid van bezoekers en medewerkers te garanderen wordt een maximum aantal bezoekers toegelaten. Hierdoor is het verplicht om jouw bezoek op voorhand online te reserveren.

Menu
Tickets
Bellewaerde Aquapark

Zin in waterpret? Upgrade nu!

PROMO: Nu € 30 in plaats van € 40

Bellewaerde Aquapark

Da’s waterpret voor het hele gezin!

Hé Adventure Pass-houder. Bellewaerde Park is helaas in winterslaap gegaan, maar geen getreur want in Bellewaerde Aquapark kan je ook komen ravotten in de glijbanen of ontspannen in de wellness! Quality time met het hele gezin. Dat vind je terug in Bellewaerde Aquapark.

Echte avonturiers voelen zich thuis in de glijbanen. De levensgenieters ontspannen in de wellness. Groot en klein leeft zich uit in de speelzones. En iedereen geniet samen in Aquaventure, dé glijbaan voor het hele gezin. voor het hele gezin. Kom het zelf het hele jaar door beleven!  

In 2 keer terugverdiend !

PROMO: Upgrade aan € 30 (ipv € 40).

Onbeperkt waterplezier want vanaf het tweede bezoek is je upgrade Bellewaerde Aquapark van € 30 al helemaal terugverdiend!

Wees snel, deze promotie is slechts geldig tot en met 31/12/2019.

Klaar voor dubbel zoveel plezier?

Koop je upgrade aan de kassa

Kom langs met je geldig Bellewaerde abonnement in Bellewaerde Aquapark en koop je upgrade aan de kassa.

 

> Raadpleeg de openingsuren

Parkplan

Ga met het hele gezin voor het avontuur in één van de vier glijbanen of spetter elkaar nat in de speelzones. In de wellness of groene oase kom je nadien weer helemaal tot rust.